Toplotna črpalka YUTAKI HCombi – Hydrosplit

Talna notranja enota Kompaktna enota z integriranim hranilnikom TSV.
Visok izkoristek pri ogrevanju COP do 4,70
Priprava ogrevalne vode Do 60 °C
4 različni modeli od 11 kW do 16 kW

Glavne značilnosti:

  • enostavna namestitev in upravljanje
  • visoka zmogljivost in tiha zunanja enota
  • integriran 220 l bojler iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, z integriranim električnim grelcem
  • vsi modeli uporabljajo nov dvojni rotacijski kompresor z naprednim vbrizgom hladiva
  • enaka notranja enota za vse modele, tloris enote 600 x 600 mm
  • hladivo R32
  • vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto – Hydrosplit
  • vsi modeli na seznamu Eko sklada
  • CSNET Home vmesnik za upravljalnje na daljavo

Nova serija toplotnih črpalk zrak-voda, Yutaki Hydrosplit, z uporabo zraka, kot obnovljivega vira energije, skupaj z okolju prijaznejšim hladivom R32, zagotavlja velike prihranke energije z majhnim vplivom na okolje.

Naši proizvodi uspešno podpirajo zeleni prehod v ogljično nevtralnost in trajnostno nizkoogljično energetsko prihodnost. Hitachi Cooling & Heating toplotne črpalke zrak/voda so primerne za vse vrste nepremičnin in prihranijo občutno količino energije, saj potrošijo izjemno malo elektrike.

Yutaki Hydrosplit zunanje enote so opremljene z novim, visoko tehnološkim dvojnim rotacijskim kompresorjem, ki nudi visoke zmogljivosti pri nizkih zunanjih temperaturah.

Prednosti Hydrosplit-a

Pri Hydrosplit sistemu je hladilni krog vgrajen v zunanjo enoto, ki je z notranjo enoto, povezana prek hidravličnih priključkov. Glede na model notranja enota zagotavlja Ogrevanje, Hlajenje ali Toplo sanitarno vodo z vgrajenim ali zunanjim hranilnikom toplotne sanitrane vode.

Priključi & uporabi:

Namestitev brez ravnanja s hladivom, izvesti je potrebno samo električni in hidravlični priklop naprave, združljiv z obstoječimi grelnimi telesi.

Visok koeficient učinkovitosti (COP)

Ena najbolj donosnih naložb na trgu. Serija Yutaki HCombi vključuje toplotne črpalke z enim od najvišjih COP faktorjev na trgu, vse do 4,70.

Okolju prikazna toplotna črpalka za visoke zmogljivosti

yutaki h prednosti
yutaki h shema

Tehnologija naprednega parnega vbrizga (Enhanced Vapour Injection)

Yutaki Hydrosplit zunanje enote so opremljene z novim, visoko tehnološkim dvojnim rotacijskim kompresorjem, ki nudi visoke zmogljivosti pri nizkih zunanjih temperaturah. Regulacija ekspanzijskega ventila ekonomizatorja, z vbrizgavanjem pare v kompresijsko komoro, regulira izstopno temperaturo hladiva iz kompresorja. Zmogljivost pri zelo nizkih zunanjih temperaturah je izboljšana, zato lahko enota dovaja vodo s temperaturo 55ᵒC tudi pri zunanji temperaturi -20ᵒC.

Nočni način

Raven zvočne moči je možno dodatno znižati z Nočnim načinom, ki se ga enostavno programira neposredno na LCD upravljalniku. Nastavite časovno obdobje (na primer, prek noči), posledično se zniža moč toplotne črpalke, s tem pa bo raven zvočne moči še nižja.

yutaki h nočni način

EKO SKLAD subvencija za toplotno črpalko

Za nakup toplotnih črpalk Hitachi lahko koristite nepovratna sredstva z naslova
subvencije EKO SKLADA.

Eko subvencija
ekosklad financiranje za toplotne črpalke

Preberite še…

Podrobneje

Izbira toplotne črpalke: Kako izbrati ustrezno toplotno črpalko za vaš dom?

Uvod v toplotne črpalke Toplotne črpalke so postale priljubljena izbira za mnoge lastnike domov, ki želijo učinkovito ogrevati in hladiti svoje domove. Vse več lj ...

Preberite več

Podrobneje

Vrste toplotnih črpalk – Zrak-voda, voda-voda, zemlja-voda

Toplotne črpalke so učinkoviti in okolju prijazni sistemi za ogrevanje in hlajenje, ki izkoriščajo naravne vire energije. Omogočajo pretvorbo toplote iz enega vira v ...

Preberite več

Podrobneje

Optimalna nastavitev toplotne črpalke – 8 nasvetov za večjo učinkovitost delovanja

Toplotne črpalke zrak voda so učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja vaše hiše. V zadnjem desetletju so prav zaradi teh razlogov močno pridobile na popularnos ...

Preberite več