Toplotna črpalka YUTAKI S COMBI

Kompaktna enota z bojlerjem Do 220 litrov
Visok izkoristek pri ogrevanju COP do 5,25
Priprava ogrevalne vode Do 60 °C
6 različnih modelov Od 4,3 kW do 16 kW

Glavne značilnosti:

  • vsi modeli uporabljajo scroll kompresorje s pametno invertersko tehnologijo
  • notranja enota z integriranim bojlerjem 220l
  • hladivo R32 za modele do 8KW
  • hladivo R410 za modele od 11 do 16 KW
  • vsi modeli na seznamu Eko sklada
  • HI-KUMO web vmesnik za upravljalnje na daljavo
Pošljite povpraševanje

Yutaki S Combi je toplotna črplalka s tako imenovano kompaktno notranjo enoto, v kateri se nahaja tudi integriran bojler za pripravo tople sanitarne vode. Novogradnje oziroma adaptirane hiše imajo vedno manj prostora za kotlovnice saj je ob vgradnji tovrstne toplotne črpalke tudi nepotreben. Glede na to, da so vse glavne komponente toplotne črpalke že integrirane v sani notranji enoti v večini primerov ni potrebe po dodatnih komponentah v sami kotlovnici, tako da je za postavitev tovrstne naprave potrebno tudi do 70 % manj prostora. Z območjem delovanja od -25°C do +46 °C  lahko napravo uporabljamo tako za ogrevanje, hlajenje kot tudi pripravo sanitarne vode.

Yutaki S Combi je idealna rešitev za prostore, ki potrebujejo ogrevanje in toplo sanitarno vodo. Bojler je na voljo s prostornino 200 ali 260 litrov.

ZAKAJ IZBRATI YUTAKI S COMBI?

Toplotna črpalka Yutaki S Combi je idealna rešitev za novogradnje in prenove. Zaradi izjemne učinkovitosti je Yutaki S Combi optimalna rešitev za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode, saj vsebuje integrirano kompaktno notranjo enoto za lažjo namestitev.

V kombinaciji s sončnimi kolektorji

Čeprav so vse linije Yutaki kompatibilne s sončnimi kolektorji, so modeli Yutaki S Combi še posebej zasnovani za to. Z integriranim toplotnim izmenjevalnikom v bojlerju zagotavljajo še boljšo rešitev, ki dodatno povečuje energetsko učinkovitost.

Prostorsko varčna zasnova

Prostor, potreben za montažo, je sedaj manjši do 70 % zahvaljujoč novi zasnovi, ki vključuje bojler znotraj enote. Lahko izberete bojler s prostornino 200 ali 260 litri.

Novi modeli

Serija Yutaki S Combi ponuja novo 6 kW enoto, ki je idealna za manjše montaže in širi obseg razpoložljive moči od 4.30 do 16.00 kW

PC-ARFHE-daljinski-upravljalnik

Enostaven in intuitiven nadzor

Novi LCD-zaslon za enostavno upravljanje. Daljinski upravljalnik ponuja funkcije, kot je tedenski časovni način ali način varčevanja z energijo za vodno črpalko.

Enostavna montaža in vzdrževanje

Yutaki S Combi enota ponuja namestitev plug-and-play. Edini zahtevani element je plinska ter električna povezava med notranjo in zunanjo enoto. Vodna povezava sistema se lahko izvede neposredno na notranjo enoto brez dodatnih komponent.

EKO SKLAD subvencija za toplotno črpalko

Za nakup toplotnih črpalk Hitachi lahko koristite nepovratna sredstva z naslova
subvencije EKO SKLADA.

Eko subvencija
ekosklad financiranje za toplotne črpalke

Preberite še…

Podrobneje

Priključitev sanitarne toplotne črpalke

Izbira prave toplotne črpalke je pomembna, vendar to je le prvi korak do toplega doma. Po izbiri za vas ustrezne naprave sledi montaža, ta korak pa je prav tako pomembe ...

Preberite več

Podrobneje

Moč toplotne črpalke - kakšno moč toplotne črpalke potrebujete?

Toplotna črpalka zrak voda je sodoben vir ogrevanja objekta, katero odlikuje predvsem visoka učinkovitost ter posledično nizka poraba energije in ugodni str ...

Preberite več

Podrobneje

Optimalna nastavitev toplotne črpalke – 6 nasvetov za največjo učinkovitost delovanja

Toplotne črpalke zrak voda so učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja vaše hiše. V zadnjem desetletju so prav zaradi teh razlogov močno pridobile na popularnos ...

Preberite več