Toplotna črpalka YUTAKI SCombi

Kompaktna enota z bojlerjem Do 220 litrov
Visok izkoristek pri ogrevanju COP do 5,25
Priprava ogrevalne vode Do 60 °C
6 različnih modelov Od 4,3 kW do 16 kW

Glavne značilnosti:

  • vsi modeli uporabljajo sodobno kompresorje s pametno invertersko tehnologijo
  • notranja enota z integriranim hranilnikom tople sanitarne vode 220L, tloris samo 600 x 600 mm
  • hladivo R32 za modele do 8KW
  • hladivo R410 za modele od 11 do 16 KW
  • vsi modeli na seznamu Eko sklada
  • CSNET Home vmesnik za upravljalnje na daljavo

Yutaki SCombi je toplotna črplalka s tako imenovano kompaktno notranjo enoto, v kateri se nahaja tudi integriran hranilnik tople sanitarne vode za pripravo tople sanitarne vode. Novogradnje oziroma adaptirane hiše imajo vedno manj prostora za kotlovnice saj je ob vgradnji tovrstne toplotne črpalke tudi nepotreben. Glede na to, da so vse glavne komponente toplotne črpalke že integrirane v sami notranji enoti v večini primerov ni potrebe po dodatnih komponentah v sami kotlovnici, tako da je za postavitev tovrstne naprave potrebno tudi do 70 % manj prostora. Z območjem delovanja od -25°C do +46 °C  lahko napravo uporabljamo tako za ogrevanje, hlajenje kot tudi pripravo sanitarne vode.

Yutaki SCombi je idealna rešitev za prostore, ki potrebujejo ogrevanje in toplo sanitarno vodo. Hranilnik tople sanitarne vode je na voljo s prostornino 220L.

ZAKAJ IZBRATI YUTAKI SCOMBI?

Toplotna črpalka Yutaki SCombi je idealna rešitev za novogradnje in prenove. Zaradi izjemne učinkovitosti je Yutaki SCombi optimalna rešitev za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode, saj vsebuje integrirano kompaktno notranjo enoto za lažjo namestitev.

Prostorsko varčna zasnova

Prostor, potreben za montažo, je sedaj manjši do 70 % zahvaljujoč novi zasnovi, ki vključuje 220L hranilnik tople sanitarne vode znotraj enote.

yutaki scombi prednosti
pc-arfh2e.png

Enostaven in intuitiven nadzor

Novi LCD-zaslon za enostavno upravljanje. Daljinski upravljalnik ponuja funkcije, kot je tedenski časovni način ali način varčevanja z energijo za vodno črpalko.

Enostavna montaža in vzdrževanje

Yutaki SCombi enota ponuja namestitev plug-and-play. Edini zahtevani element je plinska ter električna povezava med notranjo in zunanjo enoto. Vodna povezava sistema se lahko izvede neposredno na notranjo enoto brez dodatnih komponent.

EKO SKLAD subvencija za toplotno črpalko

Za nakup toplotnih črpalk Hitachi lahko koristite nepovratna sredstva z naslova
subvencije EKO SKLADA.

Eko subvencija
ekosklad financiranje za toplotne črpalke

Preberite še…

Podrobneje

Izbira toplotne črpalke: Kako izbrati ustrezno toplotno črpalko za vaš dom?

Uvod v toplotne črpalke Toplotne črpalke so postale priljubljena izbira za mnoge lastnike domov, ki želijo učinkovito ogrevati in hladiti svoje domove. Vse več lj ...

Preberite več

Podrobneje

Vrste toplotnih črpalk – Zrak-voda, voda-voda, zemlja-voda

Toplotne črpalke so učinkoviti in okolju prijazni sistemi za ogrevanje in hlajenje, ki izkoriščajo naravne vire energije. Omogočajo pretvorbo toplote iz enega vira v ...

Preberite več

Podrobneje

Optimalna nastavitev toplotne črpalke – 8 nasvetov za večjo učinkovitost delovanja

Toplotne črpalke zrak voda so učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja vaše hiše. V zadnjem desetletju so prav zaradi teh razlogov močno pridobile na popularnos ...

Preberite več