Project Description

Toplotna črpalka
Yutaki S Combi

Rezervoar iz nerjavečega jekla* z vgrajenim električnim grelcem omogoča proizvodnjo tople sanitarne vode tudi v primeru okvare kondenzacijske enote.

*Brez potrebe po vgradnji zaščitne pocinkane enote za zaščito pred korozijo.

3-V-1 REŠITEV ZA
GRETJE, HLAJENJE IN
PRIPRAVO TOPLE
SANITARNE VODE

Yutaki S Combi je idealna rešitev za prostore, ki potrebujejo ogrevanje in toplo sanitarno vodo. Z integracijo bojlerja v notranjosti enote lahko prihranite do 70 % prostora v primerjavi zostalimi enotami.

Bojler je na voljo v dveh različicah:
- s prostornino 200 ali 260 litrov.

Zakaj izbrati yutaki s combi?

Toplotna črpalka Yutaki S Combi je idealna rešitev za novogradnje in prenove. Zaradi izjemne učinkovitosti je Yutaki S Combi optimalna rešitev za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode, saj vsebuje integrirano kompaktno notranjo enoto za lažjo namestitev.

V kombinaciji s sončnimi kolektorji

Čeprav so vse linije Yutaki kompatibilne s sončnimi kolektorji, so modeli Yutaki S Combi še posebej zasnovani za to. Z integriranim toplotnim izmenjevalnikom v bojlerju zagotavljajo še boljšo rešitev, ki dodatno povečuje energetsko učinkovitost.

Prostorsko varčna zasnova

Prostor, potreben za montažo, je sedaj manjši do 70 % zahvaljujoč novi zasnovi, ki vključuje bojler znotraj enote. Lahko izberete bojler s prostornino 200 ali 260 litri.

Novi modeli

Serija Yutaki S Combi ponuja novo 6 kW enoto, ki je idealna za manjše montaže in širi obseg razpoložljive moči od 4.30 do 16.00 kW

PC-ARFHE daljinski upravljalnik

Enostaven in intuitiven nadzor

Novi LCD-zaslon za enostavno upravljanje. Daljinski upravljalnik ponuja funkcije, kot je tedenski časovni način ali način varčevanja z energijo za vodno črpalko.

Enostavna montaža in vzdrževanje

Yutaki S Combi enota ponuja namestitev plug-and-play. Edini zahtevani element je plinska ter električna povezava med notranjo in zunanjo enoto. Vodna povezava sistema se lahko izvede neposredno na notranjo enoto brez dodatnih komponent.

DOKUMENTI

TEHNIČNI KATALOG