Poslovne klimatske naprave – VRV sistemi

Klimatske naprave za poslovne prostore se v načinu delovanja bistveno ne razlikujejo od klim za osebno uporabo, so pa prilagojene za ohlajanje večjih prostorov. Poleg velikosti morajo biti tovrste klimatske naprave sposobne neprekinjenega delovanja, saj v mnogih primerih ohlajamo poslovne prostore tudi ponoči.

Klimatske naprave za ohlajanje večjih prostorov ali celotnih poslovnih zgradb so bolje poznane pod imenom VRF ali VRV sistemi. VRF je kratica za spremenljiv pretok hladilnega sistema (ang. Variable refirgerant flow). Ta tehnologija omogoča učinkovito ohlajevanje večih različnih prostorov naenkrat, tudi, če se potrebe po hlajenju od prostora do prostora razlikujejo.

V sklop naše ponudbe spadajo tudi VRV sistemi, vendar jih med ponudbo klimatskih naprav ne boste našli. To je namreč zato, ker za razliko od klimatskih naprav za dom, tovrstni sistemi niso dostopni kot “končni izdelki”. Zaradi svoje kompleksnosti je treba klimatske sisteme za poslovne stavbe za vsako poslopje posebej prilagoditi.

Če se torej zanimate za implementacijo VRV sistema, nam pošljite ponudbo, ali nas enostavno kontaktirajte. Z veseljem bomo preučili vaše zahteve ter vam predlagali optimalno rešitev.

Poslovne klimatske naprave HITACHI

izdelki ne obstaja

Posvetujte se s strokovnjakom

Potrebujete nasvet? Izkoristite brezplačen 15-minutni posvet s svetovalcem.