Za monterje

Ste monter toplotnih črpalk ali klimatskih naprav?

Postanite naš partner in pridobite več strank vsak mesec.

Naše podjetje že več kot 25 let uspešno deluje na področju klimatizacije in metalno predelovalne industrije. Smo generalni zastopnik podjetja HITACHI na področju prodaje klimatskih naprav in toplotnih črpalk na slovenskem trgu. Odlikujejo nas odzivnost, prijaznost in strokovnost.

V tem času je naše podjetje zaradi dobrega dela in rednih oglaševalskih aktivnosti pridobilo prepoznavnost ter reden dotok novih povpraševanj po toplotnih črpalkah in klimatskih napravah.

Mi vam priskrbimo stranko. Vi poskrbite za kakovostno montažo HITACHI klim in toplotnih črpalk.

 

Če želite pridobiti več strank in zanesljivega ter strokovnega partnerja, izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

sodelovanje z monterji toplotnih črpalk

Kontaktni obrazec

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? Naši strokovnjaki imajo veliko izkušenj, z veseljem vam bomo brezplačno pomagali najti optimalno rešitev za vas. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Če želite čim prej prejeti točno ponudbo za toplotno črpalko, vas prosimo, da kliknite tukaj in izpolnite vprašalanik za ponudbo.

Povpraševanje za izdelek:

 * Strinjam se, da PREALPI d.o.o. hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo z mano za namene predložene zahteve. Uporabnik lahko zahteva izbris osebnih podatkov po elektronski pošti prealpi@prealpi.si.