Klimatska naprava AirHome 600

A+++ HLAJENJE
A++ GRETJE

Glavne značilnosti:

 • Integriran Wi-Fi vmesnik (airCloud Home)
 • Funkcija FrostWash
 • Mold Guard funkcija
 • AQtiv Ion filter
 • ViroSense Z1 anti-virus filter
 • 4-smerno nihanje loput
 • Eco senzor gibanja
 • Visoko učinkoviti antibakterijski filter, samodejno očisti do 99% virusov in onesnaževalcev zraka
 • Tedenski časovnik (airCloud Hom)
 • Varčna, zmogljiva in tiha – od 20 Db
 • Antikorozijska zaščita
 • Nov kompresor – visoko učinkovit in tih

Klimatska naprava
za ljudi, ki o klimatski napravi
ne želijo razmišljati

 

Klimatska naprava, ki skrbi sama zase.

airCloud home

 • Klimatsko napravo upravljate iz kjerkoli
 • Samodejno prilagodi temperaturo, ko pridete domov ali se odpravite z doma
 • Nadzor energetskih stroškov

SleepSense

Nastavite udobno temperaturo, pri kateri lažje zaspite, saj bo funkcija SleepSense samodejno prilagodila temperaturo, ko zazna, da že spite. Funkcija prepreči pretirano ohladitev ali segrevanje sobe in zmanjša porabo energije.

SmartEco

Smart Eco zaznava, da v sobi že dlje časa ni nikogar in postopno poviša nastavljeno temperaturo ter zmanjša porabo energije.

Razporedi zrak po prostoru

Učinkovito razporedi zrak po vsakem prostoru v vaši hiši, saj se ustvarjeni zračni tok razširja do 24 m od naprave v obliki 3-dimenzionalnega loka z razponom 105° x 60°.

airhome400
hitach air home 400 remote

Samodejno se čisti in vzdržuje iz leta v leto

FrostWash

V vaši klimatski napravi se skozi čas nabereta prah in umazanija, ki zmanjšata količino zračnega pretoka, zato se moč naprave zniža. Tehnologija Hitachi FrostWash pomaga ohranjati učinkovitost klimatske naprave skozi veliko let, saj umazanijo in prah najprej zamrzne, nato segreje in na koncu izpere. Naši testi so pokazali, da sistemi s tehnologijo FrostWash 3-krat bolj uspešno ohranjajo količino zračnega pretoka kot sistemi brez omenjene tehnologije.

Odpravi vzroke za neprijetne vonjave iz naprave

Kadarkoli se enota izklopi, funkcija preprecevanja plesni samodejno segreje notranje dele, da prepreči razvoj plesni, ki so glavni vzrok slabih vonjav.

Stresni testi

Ekstremna vročina, mraz in vlaga, močni deževni nalivi, nihanja napetosti, udarci strel, topi udarci in še več – vsaka klimatska naprava je testirana na ekstremne razmere. Naš edinstveni SafeGuard System združuje sisteme za električno in mehansko zaščito zunanje enote pred ekstremnimi vremenski pojavi in nihanji napetosti.

Samodejno odstrani do 99% virusov in onesnaževalcev zraka

Združitev do štirih različnih tehnologij čiščenja zraka občutno poveča učinkovitost odstranjevanja onesnaževalcev zraka, vključno z virusi, alergeni, bakterijami in celo vonjavami. Predfilter, filter za čiščenje zraka, samodejno čiščenje toplotnega izmenjevalca in ionizator skupaj odstranijo do 99% virusov, vključno z SARS-CoV-23, do 99% bakterij, do 90% vonjav, do 99% alergenov in do 95% znižajo pojav plesni.

Posnetek zaslona 2023-05-08 144430

Tehnični podatki

airhome 600 tehnični podatki

Preberite še…

Podrobneje

Montaža klime – napotki za boljše delovanje z ustrezno montažo

Vgradnja klimatske naprave v stanovanje je odličen način za povečanje udobja bivanja, predvsem v vročih poletnih mesecih. Dandanes lahko na trgu s klimatskimi naprava ...

Preberite več

Podrobneje

Stropna klima – Kaj morate vedeti pred nakupom

Za vroče poletne dni, ko so temperature naravnost neznosne, je najboljša rešitev klimatska naprava. Kakovostna klima vam bo močno povečala kakovost bivanja tako pol ...

Preberite več

Podrobneje

Klima brez zunanje enote – prednosti in slabosti (ter kdaj jo izbrati)

V zadnjih letih so poletja vedno bolj vroča, zato ni nič čudnega, da se vedno več ljudi odloči za nakup klimatske naprave. Dandanes je klima že skoraj nujna oprem ...

Preberite več