Project Description

SANITARNA Toplotna črpalka
YutAMPO II

Preprosta, ekonomična in estetska toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode. YUTAMPO II je najučinkovitejša rešitev za udobje celotne družine.

3.2

VISOK COP

Poraba 1kW = 3kW PRIDOBLJENE MOČI

HITACHI
IZPOLNJUJE
VAŠA
PRIČAKOVANJA


Z VEČ KOT
60 LET
IZKUŠENJ NA PODROČJU
KLIMATIZACIJE IN OGREVANJA


PREKO
4.5 MILIJONOV 
TOPLOTNIH ČRPALK,
PRODANIH VSAKO LETO PO
CELEM SVETU


ZAKAJ IZBRATI SANITARNO TOPLOTNO ČRPALKO HITACHI YUTAMPO??

Prava rešitev za varčevanje

Hitachi je to toplotno črpalko Yutampo razvil tako, da 70 % energije, potrebne za ogrevanje sanitarne vode, izkoristi brezplačno iz zraka in le ostalih 30 % predstavlja strošek električne energije. Običajni električni grelci večinoma porabijo več energije, kot jo proizvedejo.

Kaj morate vedeti! Poraba električne energije toplotnih črpalk je odvisna od njihovega izkoristka. YUTAMPO II ima enega najboljših COP-jev na tržišču - iz enega kW porabljene električne energije proizvede do 3.2 kW energije za ogrevanje sanitarne vode (pod nominalnimi pogoji obratovanja).

Učinkovita tehnologija!

Že dolgo je dokazano, da je tehnologija, uporabljena v toplotni črpalki YUTAMPO II, trenutno najučinkovitejša rešitev za pripravo tople sanitarne vode. Omogoča nam hitro pripravo sanitarne vode, natančne nastavitve temperature ipd. Je kompaktna ter tiha.

SAMO

3h 15

ZA SEGRETJE VODE V 190 L BOJLERJU*

Višji prihranek

ENERGETSKA UČINKOVITOST: KAKO PRIVARČEVATI KLJUB VEDNO VIŠJIM CENAM ELEKTRIČNE ENERGIJE

Zaradi negotovosti gibanja cen energije v prihodnosti je vedno pametno imeti gospodinjske naprave, ki zagotavljajo nižje stroške obratovanja. 

Zahvaljujoč toplotnim črpalkam in klimatskim napravam HITACHI bo vaša poraba električne energije tudi do trikrat nižja kot sicer. 

Kako deluje? Sanitarna toplotna črpalka YUTAMPO II ima certificiran COP 3.2. 

Razmislite: faktor COP 3.2 pomeni, da za 1 kW porabljene električne energije dobimo 3.2 kW energije za ogrevanje vode!

DOKUMENTI

TEHNIČNI KATALOG