visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Hitachi Yutaki s80

Hitachi Yutaki s80 je zelo preprosta za zamenjavo starega ogrevalnega sistema.

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Hitachi omogoča hitro in enostavno postavitev. Saj ni potrebe po zamenjavi cevi ne radiatorjev.

Priklopi se na že obstoječo napeljavo hiše, če jo že imate.


PREDNOSTI VISOKOTEMPERATURNE TOPLOTNE ČRPALKE YUTAKI S80 ZA ZAMENJAVO STARE NAPELJAVE

Visokotemperaturna toplotna črpalka Hitachi S80 je najbolj primerna v hišah in stanovanjih, kjer je potrebna zamenjava starega ogrevalnega sistema. Bodisi, da je to ogrevalni sistem na kurilno olje, trda goriva ali na plin. V teh primerih monter pride, zamenja ogrevanje z novo visokotemperaturno toplotno črpalko, brez potrebe po vrtanju oz. zamenjavi cevi. Preprosto se priklopi na obstoječ sistem radiatorjev.

ZAKAJ JE NAJBOLJŠA ZA NOVOGRADNJE

Izvrstna je tudi za nove napeljave, ki imajo potrebe po doseganju temperatur do 80 °C. Na Hitachi Yutaki s80 lahko priklopite tudi bojler za ogrevanje sanitarne vode. Seveda lahko ogrevate talno z Yutaki s80. Najbolj jo lahko izkoristite za kombinacijo radiatorjev in talnega ogrevanja.


HITACHI

Yutaki s80

Visokotemperaturna toplotna črpalka 

Doseže

do 80°C

Preberi več...

TALNO GRETJE S TOPLOTNO ČRPALKO

Visokotemperaturna toplotna črpalka je najboljša tudi za talno ogrevanje. Saj ima dva kompresorja, ki omogočata tako visoke temperature kot nižje (z nižjimi stroški saj deluje kot nizkotemperaturna). Le tako lahko imamo stroške vedno pod nadzorom.

KAJ LAHKO S TOPLOTNO ČRPALKO OGREVAMO TUDI BAZEN?

S Hitachijevo toplotno črpalko lahko ogrevate tudi vodo v bazenu. Možnost je priklopa sistema za ogrevanje bazena s toplotno črpalko.

KAJ DELUJE TUDI V NIZKIH TEMPERATURAH?

VISOKOTEMPERATURNA TOPLOTNA ČRPALKA HITACHI TUDI PRI -25°C

Izvrstno zadovoljstvo zagotavlja visokotemperaturna toplotna črpalka Hitachi, saj zagotavlja brezhibno delovanje tudi pri -25 stopinj Celzija. To pomeni, da zagotavlja energijo za delovanje radiatorskega ogrevanja ali pa talnega.

KAJ ZAGOTAVLJA NJENO KAKOVOST?

Zakaj ste lahko prepričani v njeno kakovost? Njeno izredno kakovost zagotavlja tudi to, da je trenutno edina visokotemperaturna toplotna črpalka na seznamu za pridobitev subvencijo Eko sklada. Kaj to pomeni? Če želite prejeti subvencijo in zmanjšati stroške je trenutno Hitachi Yutaki s80 edina, ki to omogoča. Tukaj si poglej več, koliko je subvencija Eko sklada za visokotemperaturne toplotne črpalke.

KAJ JO LOČI OD KONKURENCE?

Visokotemperaturne toplotne črpalke razlike

  • Od konkurenčnih visokotemperaturnih toplotnih črpalk se razlikuje po tem, da pri zmerni zunanji temperaturi deluje kot nizkotemperaturna toplotna črpalka. Zakaj je pomembno, da deluje kot nizkotemperaturna? To bistveno zniža stroške ogrevanja.
  • Ima zelo visok COP ( 4,57 do 5 ) zaradi:
    Pametne kaskadne tehnologije z dvema kompresorjema. Ta pametna tehnologija omogoča, da modeli Yutaki S80 (visokotemperaturne toplotne črpalke) delujejo z dvema hladilnima medija : R410A in R134A. Vse deluje avtomatsko. Če, je potreba po ogrevanju nižja deluje kot nizkotemperaturna toplotna črpalka z manjšo porabo. Pri večji potrebi po ogrevanju se aktivira drugi hladilni krog (drugi kompresor), da zagotovi višje temperature.
  • Inverterska tehnologija obeh kompresorjev

KAKO VEM KOLIKO PRIVARČUJEM S TOPLOTNO ČRPALKO?

Izdelali smo kalkulator za izračun porabe ogrevanja. Tukaj si poglej koliko lahko privarčuješ s toplotno črpalko Hitachi.

visokotemperaturna toplotna črpalka za centralno ogrevanje